ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kerstconcert Deo Juvante | NH Gooi
  • Vrijdag 08 december 2017
  • Regio Huizen

Op vrijdag 8 december 20.00 uur start de Christelijke Koorvereniging Deo Juvante uit Huizen haar kerstoptredens met een Kerstconcert in de Maria-Koepelkerk in Bussum. Evenals de voorgaande jaren heeft het Christelijk Mannenkoor Lelystad zijn medewerking toegezegd. Ook Marjo van Someren – sopraan - en Kees Alers – fluit - , zijn voor dit concert uitgenodigd.
Het koor wordt begeleid door Johan Bredewout op de piano en André de Jager aan het orgel. De zangers en musici staan onder leiding van dirigent Bert Moll.

Tijdens het concert is er voor het publiek gelegenheid tot het meezingen van geliefde kerstliederen.
Bezoekers van dit concert kunnen in de ambiance van de schitterende Koepelkerk genieten van een afwisselend Kerstprogramma.

Kerstactiviteiten Deo Juvante
Op dinsdag 19 december zal het koor tezamen met Het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’, met het Chr. Mannenkoor Lelystad en met diverse solisten én Het Groot Nationaal Strijkorkest o.l.v. dirigent Bert Moll in Tivoli Vredenburg een groots Kerstconcert geven.
Op zondag 10 december zingt Deo Juvante in de Oude Pastorie in Huizen. Op vrijdag 15 december is het koor te gast in een Kerstconcert in de Ontmoetingskerk in Lelystad.
Op 26 december wordt het gehele kerstrepertoire in de Kerstzangdienst in de Kruiskerk in Huizen gezongen; aanvang 10.00 uur. Speciale gasten: Willemijn de Munnik, sopraan en Yta van der Zwaag, hobo. Meditatie: Ds. G. van Goch- Scherpenzeel.

Het concert van 8 december in de Koepelkerk aan de Brinklaan 42, 1404 EX in Bussum begint om 20.00 uur. Deur open om 19.30 uur.
Kaarten voor deze avond kosten aan de kerk € 15,-.
Kaarten vanaf heden verkrijgbaar bij de koorleden, bij Chr. Boekhandel “De Echo” en bij Mw. D. van den Broek, telefoon 035 -526 27 12. Voor info: www.deojuvante.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • NH Gooi Chill | Vandaag om 23:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix en regionieuws.
  • NH Gooi Chill | Morgen om 00:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix en regionieuws.
Net gemist?

Kleurenradio

Vandaag om 19:00.

Terugluisteren