Gooische Vrouwenzaken met arts en ademtherapeut Nadja Benschop

Laren - Arts en ademtherapeut Nadja Benschop ondersteunt kankerpatiënten en hun omgeving op vernieuwende en effectieve wijze. Want niet alleen de patiënten lijden onder de ziekte, ook hun naasten hebben het zwaar. Ondersteuning van kankerpatiënten, familie en mantelzorgers is daarom essentieel.

Ademhalingsoefeningen en aandacht voor emoties kunnen de klachten die met kanker gepaard gaan verminderen. Zo kan de ziekte dragelijk worden en kunnen de vooruitzichten verbeteren. Een perfecte aanvulling op de reguliere behandelingen.

Nadja begon als arts, maar is inmiddels succesvol ondernemer. Ze heeft daarvoor nogal wat blokkades moeten vereffenen. Werken met kankerpatiënten en hun partners is inmiddels een speerpunt van haar bedrijf. Graag vertelt ze hoe haar pad is gelopen. Haar carrière is een verhaal van je eigen weg volgen en doen waartoe je geroepen wordt!

Datum: donderdag 14 december 2017
Locatie: Het Brinkhuis, Brink 29 in Laren Aanvang: 10.30 uur met koffie en iets lekkers Start bijeenkomst: 11.00 uur
Lunch(ong.): 12.30 (incl.) Kosten voor de bijeenkomst, incl. koffie met iets lekkers, incl. een gezellig lunch en eventueel een pitch, bedragen € 22,75 per persoon (u ontvangt een factuur indien u de kosten wilt afschrijven). Graag contant betalen bij binnenkomst op de ochtend zelf.!!!

Reserveren voor de bijeenkomst via: gooischevrouwenzaken@gmail.com. Aanmelden kan ook via een replay op deze mail. U ontvangt een bevestiging van de aanmelding.
Er is ook gelegenheid om in een elevator pitch van één minuut uw “bedrijf”, cursus of boek aan de andere deelneemsters presenteren. Laat vóór vrijdag 5 december via de mail weten of u daarvoor in aanmerking wilt komen. Er is gelegenheid voor 3 pitches. Kijk ook op Facebook of www.gooischevrouwenzaken.nl voor meer informatie. Wij verwachten weer veel leuke vrouwen te ontmoeten op donderdagochtend 14 december.

Er is voldoende parkeergelegenheid in het centrum van het dorp (let op: blauwe zone, vergeet dus niet een blauwe parkeerkaart mee te nemen als u van plan bent in de middag te gaan winkelen).