Deo et Arti speelt 'Nu even NIET, Nu even WEL'

Eemnes - Deo et Arti speelt “Nu even NIET, Nu even WEL”, een feest der herkenning, humoristisch maar ook scherp confronterend en soms zelfs ontroerend, zoals we dat gewend zijn van Maria Goos.
Regie: Gwen de Visser

Nu even NIET
Vier vrienden komen al meer dan 25 jaar in hetzelfde restaurant om een avondje ongecompliceerd te ouwehoeren. Waar het bij vrouwen altijd over iets moet gaan, hebben de mannen het een avondlang over niets. Ze praten over seks, vriendschap en over vroeger, en hebben tijd voor elkaar… en vrouwen erbij? Nu even NIET! Gaandeweg blijkt uit hun gesprekken echter dat niet alles rozengeur en maneschijn is, ook niet in hun vriendschap. Maar als het noodlot toeslaat, blijkt hoe onvoorwaardelijk de mannenvriendschap is.

Nu even WEL
Drie vrouwen komen een jaar later in hetzelfde restaurant als de mannen; de vrouw van Michiel, haar zus en een goede vriendin. De vrouwen grijpen Michiels sterfdag aan om af te rekenen met de minnares van Michiel. Zij hebben deze dag uitgekozen om het er eens goed over te hebben. Nu even WEL!
De geschiedenis wordt ontrafeld, waarbij pijn, verdriet en de geheimen in hun relaties genadeloos aan het licht komen. Tegelijk komen deze vrouwen in een nieuwe verhouding tot elkaar te staan. Want wat lijkt te beginnen als een avondje afrekenen eindigt in onverwachte verwijdering en nieuw begrip.

Spel: Wim Kroes, Clifford Zegers Veeckens, Kasper Haas, Marcoen Hopstaken, Angelique Scherpenzeel, Dean van Koningsveld, Annemieke van der Poel en Elyse Fakkeldij.

De voorstellingen zijn op: 8, 9, 15, 16, 22 en 23 december 2017 in
Theater de Hasselbak, Hasselaarlaan 1d te Eemnes.
Kaarten zijn te bestellen via www.hasselbak.nl of telefonisch 06-43866771.
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 12,50

Meer informatie is te vinden op www.deoetarti.nl
Volg Deo et Arti ook op Facebook; https://www.facebook.com/ToneelverenigingDeoEtArti