ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lichtjesavond in de Johanneskerk | NH Gooi
  • Vrijdag 08 december 2017
  • Regio Laren

'Winterwonderland’, dat is het thema van de Lichtjesavond die op vrijdag 8 december in Laren zal worden gehouden. Het hele dorp zal feeëriek worden verlicht en allerhande activiteiten zullen plaatsvinden. De Johanneskerk, het bijna 500 jaar oude kerkje aan de Naarderstraat in het centrum van het dorp, zet dan de deuren wijd open.

Tussen de vele lichtjes in de kerk zal het koor van de Protestantse Gemeente Laren-Eemnes (PGLE) samen met de aanwezigen, kerstliederen zingen waaronder Engelse carols en meer anderstalige verzen die zo kenmerkend zijn voor deze prachtige tijd van het jaar. Ina Snaterse stelt haar unieke verzameling kerststallen ten toon en onder leiding van Tonny Geel kunnen bijzondere kerstartikelen worden gemaakt. Ds De Bruijn vertelt op gezette tijden een verhaal. Al met al een prachtige bijdrage aan dit winterwonderlandgebeuren in Laren waarmee de saamhorigheid in het dorp opnieuw wordt onderstreept.

Datum, tijd en plaats: vrijdag 8 december vanaf 18.00 uur in de Johanneskerk.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren