ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lezing en nieuwjaarsborrel Gooise Academie | NH Gooi
  • Zondag 14 januari 2018
  • Regio Laren
De pindakaasvloer van Wim T. Schippers/Boijmans van Beuningen
De pindakaasvloer van Wim T. Schippers/Boijmans van Beuningen

De Gooise Academie in Laren start 14 januari 2018 een unieke serie inspirerende lezingen. Door de ogen van gerenommeerde kunstkenners leer je op een andere manier naar kunst én de wereld om je heen kijken. Aansluitend is om 17.00 uur de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

Zondag 14 januari, 15.00 uur opent kunsthistorica Diana Kostman van Artemis Omnibus de reeks Academie Lezingen met een voordracht over conceptuele kunst. In de kunst van de 20e en 21e eeuw speelt het idee (het concept) een belangrijke rol. Niet langer is alleen het technische talent van een kunstenaar van belang, maar ook zijn vermogen om met verrassende ideeën te komen. 'De Pindakaasvloer' van Wim T. Schippers is hier een voorbeeld van.

Tickets: gooiseacademie.nl. Eveneens in Atelier Het Groene Huis is aansluitend om 17.00 uur de jaarlijkse nieuwjaarsborrel, waarbij iedereen van harte welkom is.

In 2018 komen bij de Academie Lezingen op de zondagmiddag of woensdagavond onderwerpen aan bod als Expositie Hermitage, Smaak, Max Lieberman, Wat is kunst?, Artelicious Henri de Toulouse-Lautrec en Kees Schrikker. Voor sprekers en data zie de agenda van gooiseacademie.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren