Wie wordt Music Master 2018?

Hilversum - Vijf bands gaan op donderdag 18 januari 2018 strijden voor de titel van ‘Music Masters 2018’ in Podium de Vorstin te Hilversum. Na het passeren van de voorrondes, kunnen de 5 overgebleven bands eindelijk aan de gang gaan om te knallen tijdens de finale.

Elke upcoming band droomt ervan om ontdekt te worden. Tijdens Music Masters 2018 kregen allereerst 16 bands een steuntje in de rug door middel van een eigen videoclip en een professionele bandfoto. Deze 16 bands waren uitgekozen om auditie te komen doen om kans te maken voor een plek in de finale op 18 januari 2018, die gepresenteerd wordt door Brownie Dutch en Sharon Doorson! Een jury bestaande uit Peter Doppen, Iris Sigtermans, Patrick Coelho hebben de bands beoordeeld op verschillende aspecten. Uit dit juryrapport zijn 4 finalisten gekomen. Dit zijn: Cloudy Daze, BMG, Takeaway Facepalm en Down South. Na een online like wedstrijd op de Facebook Pagina van FYI College Network is er op 8 december een 5e band bekend gemaakt. Dit is geworden: de band Coastline! Ook zij schitteren op 18 januari op het podium bij Music Masters 2018!

Tijdens Music Masters 2018 gaat het MBO College Hilversum op zoek naar de beste upcoming band van Nederland. Dit als examen opdracht voor studenten van de opleidingen binnen de afdeling Media. De studenten werken nauw samen in het proces tot en met het evenement in januari. Iedere opleiding heeft eigen taken tijdens de voorproductie en op de finale dag zelf.

Lijkt het je leuk om Music Masters 2018 bij te wonen?
Koop dan hier een kaartje voor maar €6,- (inclusief 1 drankje)
www.mbomusicmasters.nl