ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Maak kennis met Dunstan Babytaal | NH Gooi
  • Zaterdag 20 januari 2018

Krijg je bijna een baby of heb je net een baby gekregen? Maak dan kennis met Dunstan Babytaal. Speciaal voor (aanstaande) ouders biedt Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek de workshop Dunstan Babytaal op zaterdag 20 januari en 17 maart.

De Australische Priscilla Dunstan ontdekte dat wereldwijd alle baby’s dezelfde reflexgeluiden maken als zij huilen. Tot de leeftijd van 4 maanden huilen zij op dezelfde manier bij honger, vermoeidheid, darmkrampjes, een boertje en onvrede aan de huid. Als je als ouder deze verschillen herkent, kun je makkelijker inspelen op wat je kind nodig heeft. Zo voelt je kind zich veilig en begrepen, wat belangrijk is voor een goede start!

Herken de huiltjes De workshop Dunstan Babytaal duurt 1,5 uur en helpt je om de verschillende huiltjes van te kind te leren kennen. We raden zowel vaders als moeders aan om de workshop te volgen. Dan kun je samen toepassen wat je hebt geleerd. Neem ook gerust je baby mee, er is een voedingsruimte beschikbaar.

Praktische informatie De workshop kost € 10,- per ouder(paar) en vindt op twee data plaats: zaterdag 20 januari in Hilversum (Edisonstraat 47) en zaterdag 17 maart in Weesp (Van Houtenlaan 1G). Beide keren van 10.00 tot 11.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar cursussen@jggv.nl of te bellen naar (035) 692 63 50. Kijk voor meer informatie op www.jggv.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren