Annette Onrust: In 7 stappen naar de Top

Laren - In Gooische Vrouwenzaken van donderdagavond 8 maart spreekt Annette Onrust. Zij is een expert in het begeleiden van vrouwen op weg naar de top. Zij heeft als trainer en coach al veel vrouwen begeleid bij het waarmaken van hun ambities. Ze helpt graag om ieders talent ten volle tot ontwikkeling te brengen, omdat ze er van overtuigd is dat je met meer diversiteit in teams betere resultaten behaalt. Annette is auteur van het boek ‘Topvrouw in 7 stappen’ en oprichter van het netwerk RoundTable 4 Topvrouwen, een exclusief netwerk van topvrouwen uit verschillende organisaties.

Annette vertelt over haar eigen weg als ondernemer en welke keuzes zij heeft gemaakt, je hoort wat de belangrijkste redenen zijn waarom vrouwen hun carrière vroegtijdig in de wilgen hangen en je krijgt inzicht in de stappen die je moet nemen om je ambities wel waar te gaan maken.

Na afloop heb je de mogelijkheid om een boek te laten signeren.
Locatie Het Brinkhuis, Brink 29 in Laren Aanvang 19.30 uur met koffie en iets lekkers Start bijeenkomst 20.00 uur Kosten Graag contant betalen bij binnenkomst voor de bijeenkomst. € 22.75 incl. koffie met iets lekkers, incl. een gezellig aangeklede borrel na de lezing en eventueel een pitch, (u ontvangt een factuur indien u de kosten wilt afschrijven).
Reserveren voor de bijeenkomst via: gooischevrouwenzaken@gmail.com