ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Themabijeenkomst in campagnepand GroenLinks | NH Gooi
  • Woensdag 14 februari 2018
  • Regio Huizen

In het campagnepand van GroenLinks Huizen-Laren-Blaricum is het een drukte van belang. Het pand is bijna elke dag open en mensen lopen in en uit voor een kop koffie, een vraag of een gesprek. En dat is niet alles; het campagnepand leent zich voor meer activiteiten. Achter de schermen is er hard gewerkt aan het organiseren van een serie leuke en interessante bijeenkomsten.

Afgelopen vrijdag was het Warmetruiendag en daar werd aandacht aan gegeven in de vorm van een warmetruienborrel. Er was warme chocolademelk met slagroom voor extra warmte en natuurlijk een borrel in de vorm van een glas wijn, bier of frisdrank. Vrijdag 9 februari is iedereen welkom tijden een filmavond met voorafgaand een KlimaatKwis en afsluitend een discussie over het klimaat.

Op 14 februari is er van 20.00 tot 22.00 uur een themabijeenkomst. Met als thema “Vernieuwen lokale democratie, doe je mee?”. Een actueel thema, ook in Huizen.
Tijdens deze interactieve bijeenkomst verkennen deelnemers met elkaar welke wensen, mogelijkheden en uitdagingen er zijn bij het vernieuwen van de lokale democratie. Hoe kan de kennis, ervaring en vaardigheden van inwoners zoveel mogelijk worden benut? Hoe worden verantwoordelijkheden op een verantwoorde manier gedeeld? Wat vraagt het van politici en inwoners? Wat levert het eigenlijk op? Dit zijn een paar van de vragen die tijdens de bijeenkomst aan bod kunnen komen. Een interactieve bijeenkomst met veel ruimte voor deelnemers om mee te denken en te praten.

2 ervaringsdeskundigen zijn uitgenodigd om hun verhaal te delen:
- Lot van Hooijdonk (wethouder Utrecht Verkeer en Mobiliteit, Milieu en Duurzaamheid en verkozen tot beste jonge bestuurder van Nederland);
- René Ruesen (gemeenteraadslid GroenLinks in Nijkerk en lid klankbordgroep en –begeleidingsgroep van het verandertraject Samen aan Zet).

Johan Verheij, nummer 4 op de kandidatenlijst van GroenLinks Huizen, begeleidt de bijeenkomst. Hij is een ervaren gesprekleider die aanwezigen uitnodigt/stimuleert vragen te stellen, ideeën en informatie te delen en te halen.
Kom je ook informatie en inspiratie brengen en halen op 14 februari? Je bent welkom in het GroenLinks-campagnepand aan de Havenstraat 5a. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar.

Aanmelden voor deze avond kan door een mail te sturen naar info@groenlinkshuizen.nl. Zonder aanmelding ben je ook van harte welkom, maar in verband met de catering weet de organisatie graag hoeveel mensen ze kunnen verwachten.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • NH Gooi Chill | Vandaag om 23:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix en regionieuws.
  • NH Gooi Chill | Morgen om 00:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix en regionieuws.
Net gemist?

ONAIRWIN

Vandaag om 19:00.

Terugluisteren