ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 100ste Rondje Cultuur | NH Gooi
  • Donderdag 15 februari 2018
  • Regio Eemnes
Eemnes ontmoet Laren
Eemnes ontmoet Laren

Echte Mensen zijn Hans Timmermans, Mario Withoud en Leon van Egmond.
Dit drietal ervaren, op elkaar ingespeelde, vakmensen is ieder in de eigen disciplines succesvol en gewaardeerd. Echte Mensen bieden een belevenis die onderscheidend is wat betreft vorm, inhoud en uitvoering. Hun zogeheten performances betitelen ze zelf als “oproeringen”. Doordat zij opereren op het snijvlak van theater, poëtische teksten en populaire muziek versterken die elkaar wederzijds. Het werk van Echte Mensen is zowel tegendraads als hartroerend.
Maar hoe ernstig en eerlijk ook de onderwerpen die Echte Mensen aansnijden, er is ruimte voor een bevrijdende lach. Inhoudelijke diepgang, verrassing, humor en engagement kenmerken het werk van Echte mensen. Dat doen zij met emotie zonder te smartlappen, rebels zonder te vervallen in geschreeuw en geraas, humoristisch zonder te vervallen in platheid. Ze vervormen de werkelijkheid en maken die daardoor juist herkenbaarder. Voor meer informatie zie www.EchteMensen.net

Eemnes ontmoet Laren
Hettie Eijbers woont op de grens tussen Laren en Eemnes. Zij schrijft al geruime tijd een column in De Rotonde over het mondaine leven in Laren en het leven in en rond de polder in Eemnes. Een aantal van deze column heeft Hettie gebundeld tot een boekje: “Flarden uit een mooi Goois Leven”. Hierin wonderlijke combinaties: Alexander Pechtold in haar slaapkamer (?), Zwarte Piet met kerstballen, hair extensions, botox, haar liefde voor dieren en nog veel meer. Kortom: over dit Gooise Reservaat is Hettie Eijbers nog lang niet uitgeschreven.

Wij (De Kunstcommissie Eemnes en De Hilt) hopen u op 15 februari te ontmoeten in De Hilt, Hasselaarlaan 1C, 3755 AV Eemnes. De zaal is open om 19.30 en we beginnen om 20.00 uur.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren