Larens Lijsttrekkersdebat in Brinkhuis

Laren - Donderdagavond 15 maart organiseert politiek café het gooi in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s. het Larense lijsttrekkersdebat in het Brinkhuis aan de Brink 29.

Om 20.00 uur zullen zeven lijstrekkers de degens met elkaar kruisen over actuele thema’s in de Larense politiek. Peter Calis Larens Behoud, Ton Stam VVD, Erwin van den Berg CDA. Nico Wegter D66, Jacqueline Tinmmerman Liberaal Laren, Chris Bogaers PVDA en Patriek Kerkhoff Groen Links gaan met elkaar in debat over stellingen als: Krijgt Johan Remkes zijn zin en fuseert Laren met Blaricum en Huizen? Heeft Laren behoefte aan een hotel, en vooral waar? Is het dualisme dood? Gaat de OZB eindelijk eens omlaag en wie doet het straks met wie en hoeveel zetels denken de dames en heren politici te bemachtigen? En het allerbelangrijkste : wie betaalt al die schone beloftes straks met wat?

De presentatie is in handen van Erik de Zwart . De toegang tot de politieke battles is gratis.
Komt u vooral vroeg want er is grote belangstelling en er is voldoende informatiemateriaal om u zich op de hoogte te stellen waar de verschillende Larense politieke partijen voor staan.