ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Open Dag BLTC Blaricum | NH Gooi
  • Zaterdag 24 maart 2018
  • Regio Blaricum

Bltc Blaricum organiseert op 24 maart een kennismakingsmiddag voor zowel beginnende als ervaren tennisliefhebbers. Tussen 15 en 17 uur staan de deuren van het mooie park open en ben je welkom voor een proefles of tennisclinic onder leiding van ons trainersteam.

Heb je nog nooit getennis of ben je juist toe aan een comeback op de tennisbaan; iedereen – van jong tot oud - kan op zaterdag 24 maart binnenlopen om zich eens lekker uit te leven op de tennisbanen van BLTC Blaricum.

Tegelijkertijd zal de nieuwe hoofdtrainer Daniël Fennis van de partij zijn. Hij zal vanaf 1 april zijn opwachting gaan maken bij de tennisclub. Daniël heeft zijn sporen in de afgelopen jaren ruimschoots verdiend in het Gooi en omstreken – zowel als trainer als categorie 2 speler in de vele open toernooien.

Dus trek je sportkleding aan (rackets zijn aanwezig) en we zien elkaar 24 maart tussen 15 en 17 uur op het Blaricumse gravel.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren