Open dag tennisvereniging Huizen

Huizen - Als start van het nieuwe tennisseizoen houdt op zondag 25 maart tennisvereniging Huizen weer haar open dag voor belangstellenden. Op deze dag is het mogelijk om de tennisclub te leren kennen en vragen te stellen over hoe het er bij TVHuizen aan toe gaat. Tevens kan men een tennisles te volgen bij één van de tennisleraren van TVHuizen.

Tennisvereniging Huizen organiseert op zondag 25 maart weer haar jaarlijkse open dag. Op deze dag kan men workshops volgen, maar ook kennismaken met de tennisclub. Verschillende vrijwilligers en bestuursleden staan klaar om vagen te beantwoorden en om te laten zie hoe het er aan toe gaat bij TVHuizen. Op deze dag is er ook een speciaal aanbieding i.v.m. het 40-jarig bestaan van de tennisclub. Er wordt een korting van € 40,- gegeven op een jaarabonnement.
De tennisclub is te vinden aan de Bovenmaatweg, naast winkelcentrum Oostermeent.

Als men zondag gebruik wil maken om een keer vrijblijvend te komen tennissen is dit mogelijk. Alleen een paar gladde sportschoenen zijn nodig, de tennisclub zorgt voor rackets, tennisballen en andere mensen met wie gespeeld kan worden. Ook de tennisregels zullen in het kort uitgelegd worden.