College ontbijt over hospitality

Laren - Hospitality is het ontvangen en onderhouden van gasten en bezoekers. Het is de kunst om de bezoeker het gevoel te geven dat hij/zij welkom is. Hospitality is meer dan ooit belangrijk en daarom organiseert Bijzonder Laren op 24 maart van 7.30 tot 8.30 uur het “college ontbijt over hospitality” voor alle ondernemers in Laren. Inmiddels zijn er al 124 aanmeldingen binnen. Het is uniek dat alle ondernemers, medewerkers en gemeente met elkaar stilstaan bij hospitality.

Tijdens dit college ontbijt vertellen Karoline Wiegerink, research professor hotelschool The Hague en directeur Platform voor Klantgericht Ondernemen, en Madelijne Kool, cabaretier en ervaringsdeskundige, de ondernemers van Laren alles over hospitality. Ook Rinske Kruisinga, waarnemend burgemeester van Laren, zal het woord voeren om het belang van hospitality te onderstrepen. Dit vindt plaats in de theaterzaal van Singer Laren, waarbij de deelnemers na afloop worden voorzien van ontbijt terwijl zij kunnen genieten van livemuziek.

Het is belangrijk voor alle ondernemers om deze bijeenkomst bij te wonen en ook de pers is van harte welkom voor een persmoment. Een van de kernwaarden van Bijzonder Laren is tenslotte ‘Gastvrijheid’ en is tevens een van de belangrijkste voorwaarde voor succes. Om deze gastvrijheid waar te maken zijn er een aantal onmisbare elementen. De gastspreeksters praten hier iedereen tijdens het college uitgebreid over bij.

Het college ontbijt over hospitality is voor iedereen die een verschil wil maken met gastvrijheid en wordt aangeboden door Rabobank Gooi en Vechtstreek, bakkerij Tetteroo, supermarkt Jumbo, Hofstee Schoenen en Does interieur Zevenend.