Huizer Museum/VVV Informatiemiddag bij Vrijwilligerscentrale Huizen

Huizen - Mensen die meer willen weten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij het Huizer Museum/VVV zijn maandagmiddag 19 maart welkom bij de Vrijwilligerscentrale Huizen. Daar wordt uitgelegd wat er allemaal te doen is bij het Huizer Museum/VVV en voor welke taken mensen gezocht worden.

Huizer Museum/VVV
Het Huizer Museum/VVV is een kunst- en cultuurhistorisch museum, gevestigd in het zogenaamde Schoutenhuis aan de rand van de historische Vissersbuurt. Het is een klein gastvrij museum dat veel organiseert: kunsttentoonstellingen, rondleidingen, workshops, lezingen, schoolprojecten en kinderactiviteiten. Ook is er een VVV agentschap gevestigd, waar toeristische informatie over Huizen en omgeving wordt verstrekt. In het Huizer Museum/VVV is ruimte voor nieuwe vrijwilligers. Er is van alles te doen en afhankelijk van je mogelijkheden, kun je er projectmatig of op een meer vaste basis aan de slag.

Vrijwilligerswerkadviseur
Steeds vaker vragen organisaties de Vrijwilligerscentrale Huizen hen te helpen bij het vinden van niet één maar meerdere nieuwe vrijwilligers tegelijkertijd. Bijvoorbeeld omdat een organisatie snel groeit of een nieuw project wil starten. De Vrijwilligerscentrale Huizen ondersteunt maatschappelijke organisaties bij het op peil houden van hun vrijwilligersbestand, bijvoorbeeld door het organiseren van thematische wervingsactiviteiten, zoals nu op 19 maart voor het museum/VVV.

Museumvrijwilliger
Je hoeft echt geen kunst-of cultuurkenner te zijn om het werken in het museum leuk te vinden. Het museum heeft iedereen wat te bieden. Om een beeld te krijgen van het werken voor het Huizer Museum/VVV vanuit de diverse werkgroepen, ben je van harte welkom op de informatiebijeenkomst die het Huizer Museum/VVV samen met de Vrijwilligerscentrale organiseert. Hier krijg je meer informatie over de vele mogelijkheden, hoor je hoe het eraan toegaat en hoe je wordt ingewerkt.

Waar en wanneer
Maandagmiddag 19 maart 2018 van 13.30 tot 15.00 uur.
Adres: Plein 2000, 133 in Huizen (locatie Vrijwilligerscentrale Huizen)