Plantenmarkt Oostermeent

Huizen - Op het marktplein van winkelcentrum Oostermeent in Huizen wordt zaterdag 12 mei 2018 voor de 33ste keer een speciale Moederdagverkoop gehouden van eenjarige zomerbloeiers. De liefhebber kan er ook terecht voor groenteplanten, kruiden, kuipplanten en verzorgingstips.

Ook dit jaar hebben de deelnemende kwekers een mooie collectie van geraniums, lobelia’s, petunia’s en allerlei andere éénjarigen gekweekt. Ook de gevulde hangende manden zullen niet ontbreken zodat u het balkon of terras weer lekker op kunt fleuren voor de komende zomer.

We adviseren de aangekochte éénjarigen pas na de IJsheiligen de volle grond in te doen, aangezien de kans op late nachtvorst dan geweken is. De naamdagen van deze strenge heren zijn van 11 tot en met 15 mei.

Tijdens deze Moederdag plantenmarkt zijn de vrijwilligers van Groei en Bloei afdeling GooiNoord aanwezig voor vragen en groene wetenswaardigheden. Behalve dat u op onze stand het mooie tijdschrift van Groei & Bloei kunt krijgen, is er ook veel informatie te vinden over de voor dit jaar geplande excursies, lezingen, bloemschikcursussen, plantenruilbeurzen, tuincafé en Open Tuinen in het Gooi.

Winkelcentrum Oostermeent ligt aan Oostermeent Oost in Huizen. De speciale Moederdagverkoop is zaterdag 12 mei van 10.00 tot 16.00 uur. Toegang en parkeren in de omgeving van het winkelcentrum is gratis. Neemt u gerust een winkelwagentje van één van de supermarkten mee om uw aankopen mee naar de auto te nemen, maar: Kom op tijd want op is op!