ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Jonge Hilversumse artiesten strijden in The Battle of Hilversum! | NH Gooi
  • Woensdag 14 maart 2018
  • Regio Hilversum

Aanstaande woensdag 14 maart is het zo ver. Dan zullen verschillende muzikale talenten strijden in The Battle georganiseerd door Jong Hart voor Hilversum. De avond start om 20 uur in Gooisch Podium. Het wordt een spannende, maar vooral leuke en gezellige avond. Met diverse muziekstijlen van meeslepende ballads tot harde rock. Aan het eind van de avond kan elke jongere stemmen voor de nummer 1 en ze bepalen zo samen wie de winnaar is.

Jong HvH is de jongerenafdeling van Hart voor Hilversum, de tweede partij in de gemeenteraad van Hilversum. Ze maken zich sterk voor alle Hilversumse jongeren. Omdat ze allemaal zelf ook nog jong zijn weten ze wat er in Hilversum allemaal is voor jongeren (of misschien eerder wat er niet is).

De 6 speerpunten van van Jong HvH zijn: - Elke zondag koopzondag - Jongerenwoningen - Meer chill-plekken - Nachttreinen naar Amsterdam en Utrecht - Gratis, grote fietsenstalling onder het station - Meer evenementen Om er meteen mee te starten organiseert Jong HvH dit evenement: The Battle of Hilversum!

Dit evenement staat ook in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen, die een week later zijn. Elke jongere kan vast oefenen door met potlood en papier op zijn favoriet te stemmen. Zo makkelijk kan het zijn om je stem te laten gelden! Jong HvH hoopt dat alle jongeren gaan stemmen op woensdag 21 maart en wel op Hart voor Hilversum, de lokale partij voor alle Hilversummers.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren