Jonge Hilversumse artiesten strijden in The Battle of Hilversum!

Hilversum - Aanstaande woensdag 14 maart is het zo ver. Dan zullen verschillende muzikale talenten strijden in The Battle georganiseerd door Jong Hart voor Hilversum. De avond start om 20 uur in Gooisch Podium. Het wordt een spannende, maar vooral leuke en gezellige avond. Met diverse muziekstijlen van meeslepende ballads tot harde rock. Aan het eind van de avond kan elke jongere stemmen voor de nummer 1 en ze bepalen zo samen wie de winnaar is.

Jong HvH is de jongerenafdeling van Hart voor Hilversum, de tweede partij in de gemeenteraad van Hilversum. Ze maken zich sterk voor alle Hilversumse jongeren. Omdat ze allemaal zelf ook nog jong zijn weten ze wat er in Hilversum allemaal is voor jongeren (of misschien eerder wat er niet is).

De 6 speerpunten van van Jong HvH zijn: - Elke zondag koopzondag - Jongerenwoningen - Meer chill-plekken - Nachttreinen naar Amsterdam en Utrecht - Gratis, grote fietsenstalling onder het station - Meer evenementen Om er meteen mee te starten organiseert Jong HvH dit evenement: The Battle of Hilversum!

Dit evenement staat ook in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen, die een week later zijn. Elke jongere kan vast oefenen door met potlood en papier op zijn favoriet te stemmen. Zo makkelijk kan het zijn om je stem te laten gelden! Jong HvH hoopt dat alle jongeren gaan stemmen op woensdag 21 maart en wel op Hart voor Hilversum, de lokale partij voor alle Hilversummers.