ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Masterclass Piano door Daria van der Bercken | NH Gooi
  • Zaterdag 24 maart 2018 t/m Woensdag 14 maart 2018

Op zaterdag 24 maart geeft top pianiste Daria van der Bercken een masterclass piano aan talentvolle leerlingen van De Gooische Muziekschool. In de prachtige ambiance van de recent gerenoveerde Andreaskerk in Naarden zal Daria de leerlingen de finesses van het pianospel bijbrengen.

Peter Koks, Jim van Lijssel, Kevin Hooijschuur en Valerie Blom spelen o.a.
Mozarts 16e sonate in C-groot, Prelude opus 28-15 (raindrop) van Chopin en Sonatine 3 opus 36 van Clementi. Ter voorbereiding op de masterclass spelen de pianisten deze stukken ook tijdens het pianofestival van De Gooische Muziekschool op zondag 18 maart in het Brinkhuis te Laren.

De masterclass op 24 maart is een onderdeel van het 25-jarig jubileum van De Gooische Muziekschool en wordt de school aangeboden door de Robert F.W. Bruinsma Stichting. De masterclass is toegankelijk voor publiek, maar geïnteresseerden moeten een plaatsbewijs vooraf reserveren via info@degooischemuziekschool.nl. Er worden maximaal 50 bezoekers toegelaten.

Masterclass door Daria van Den Bercken.
Zaterdag 24 maart, 13.30 – 15.30 uur.
Andreaskerk, Turfpoortstraat 29 te Naarden


Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Scherp de Zeis

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren