ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Workshop LinkedIn | NH Gooi
  • Woensdag 25 april 2018

Woensdagavond 25 april 2018 geeft Entre Femmes-lid Paula Harte (Hartelust Communicatie) een interactieve workshop over het inzetten van LinkedIn voor je bedrijf. De workshop is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers en staat open voor introducees; als vrouwelijke ondernemer ben je van harte welkom om vrijblijvend (zonder kosten) deze avond bij te wonen.

De workshop richt zich op het verder profileren van je bedrijf op LinkedIn (dus niet op een persoonlijk profiel) en is geschikt voor beginnende en gevorderde LinkedIn-gebruikers. De workshop wordt gehouden bij NH-Hotel Jan Tabak in Bussum. Neem laptop en tablet en smartphone mee; zorg dat je jouw inloggegevens bij de hand hebt want je kunt meteen aan de slag!

Lees alles over deze avond op de website van Entre Femmes-Gooi, het kennis-en inspiratienetwerk voor vrouwelijke ondernemers in Het Gooi en omstreken. Op de site schrijf je je ook in voor deze avond: het is geen vrije inloop.
www.entrefemmes-gooi.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren