ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Een dijk van kunst en cultuur 2018 | NH Gooi
  • Zondag 09 september 2018
  • Regio Eemnes

Het organisatiecomité DKC Eemnes organiseert zondag 9 september 2018, van half elf tot vijf uur, “Een Dijk voor Kunst en Cultuur” Eemnes 2018. De kunstroute loopt over de Meentweg en de Wakkerendijk.

Bezoekers kunnen op 22 locaties genieten van het werk van 44 beeldende kunstenaars en diverse ambachten en muziek in allerlei soorten.

"De Deel”, Wakkerendijk 162, is deze dag het informatie punt, waarbij ook vanaf 17.00 uur de afsluiting begint met de prijsuitreiking van de Eemnesser Cultuurprijs 2018 en de publieksprijs, door burgemeester Roland van Benthem en wethouder Sven Lankreijer. Ook deze keer is de overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars vanaf 9 september -5 oktober bij Kunstcentrum KIJKOOR, Eikenlaan 4.

Zie ook de totaal vernieuwde website www.dijkvankunstencultuur.nl en de facebookpagina ‘Een Dijk van Kunst en Cultuur Eemnes’.

De organisatoren verzoeken u om a.u.b. met de fiets komen.


Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren