ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gratis lezing: Hoe kan ik er zijn voor een stervende dierbare? | NH Gooi
  • Dinsdag 12 juni 2018
  • Regio Huizen

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken, een dierbare gaat overlijden. Vaak wegens ziekte of ouderdom.

Wilt u voorbereid zijn in wat u te wachten staat als sterven zich in uw omgeving aandient of heeft u belangstelling voor het onderwerp? Wilt u leren om met vertrouwen, zingeving en liefde te kunnen zorgen, handelen en begeleiden als het zover is?

Voor u organiseert Welkom op mijn Uitvaart, een initiatief van Rebel’s Begrafenisonderneming, op 12 juni een lezing over dit onderwerp. Deze avond zal Zilla van Dijk vanuit Stichting Rituals to Root en haar persoonlijke en professionele praktijkervaring als stervensbegeleider u meenemen in de wereld van sterven. Ze behandelt het sterfproces, de eigen sterfelijkheid, communicatie met een dierbare en geeft tips over fysieke zorg. Na afloop krijgt u haar “Praktische gids in levens- en stervenswijsheid” mee.

U bent daarna voorbereid in wat u te wachten staat en leert om te gaan van angst naar vertrouwen en van zorg naar zijn.

Deze gratis informatieavond start om 19.45 uur in OpMaat, Huizermaatweg 31 in Huizen. Meer informatie vindt u op www.welkomopmijnuitvaart.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren