ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Clinic roeien bij HRC Tromp | NH Gooi
  • Donderdag 06 september 2018
  • Regio Hilversum
Foto: Team Sportservice ‘t Gooi
Foto: Team Sportservice ‘t Gooi

Op donderdag 6 september 2018 tussen 14:00 en 17:00 uur organiseert Team Sportservice ’t Gooi in samenwerking met HRV Cornelis Tromp in Hilversum en Merem een clinic roeien voor mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening.

Bij HRV Cornelis Tromp is iedereen welkom om de roeisport te komen beoefenen. De roeivereniging is goed bereikbaar, zo zijn er speciale parkeerplekken direct naast de ingang, duidelijke zichtlijnen voor slechtzienden, geen drempels en stoepjes en opritjes waar dat niet nodig is. Daarnaast is er een rolstoeltoilet en een speciale kleedkamer. Ook de soos is goed bereikbaar. De roeivereniging beschikt over een aantal speciale boten voor het aangepast roeien en voor het instappen is er een instapbeugel, een instaptrap of een glijplank én een tillift.

Het programma van de clinic ziet er als volgt uit: De middag start met een welkomstwoordje vanuit de vereniging en koffie/thee. Daarna zal er een korte rondleiding over het terrein volgen hierbij wordt uitleg gegeven over het roeien en de verschillende boten en mogelijkheden. Hierna zal er samen geroeid worden in de haven en op het kanaal. We sluiten af met koffie, thee en appelgebak. De clinic is rond 17:00 uur weer afgelopen.

Wil je het roeien graag eens uitproberen? Neem dan deel aan de clinic op donderdagmiddag 6 september! Voorwaarden voor de clinic zijn: Goed kunnen zwemmen, geen epilepsieklachten hebben en tenminste 1.55 meter lang zijn . Het is handig om gemakkelijk zittende sportieve kleding aan te trekken (zonder open zakken in jas of sweater) en geen zware schoenen. De kosten zijn €7,50 per deelnemer.

Interesse? Meld je dan voor 30 augustus aan via hetgooi@teamsportservice.nl. Doe dit snel want vol is vol! Wil je meer weten over aangepast roeien en de roeivereniging? Kijk dan op www.ctromp.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • NH Gooi Chill | Vandaag om 23:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix en regionieuws.
  • NH Gooi Chill | Morgen om 00:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix en regionieuws.
Net gemist?

Kleurenradio

Vandaag om 19:00.

Terugluisteren