ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Raadspodium kunst en cultuur in Huizen | NH Gooi
  • Donderdag 22 november 2018
  • Regio Huizen

Hoe zetten we Huizen cultureel op de kaart in de komende vijf jaar? Iedereen die dat wil mag hierover een pitch, een korte presentatie, geven tijdens het raadspodium op donderdag 22 novemberm 2018. Het doel is om te horen wat er leeft en speelt. Deze input kan vervolgens worden meegenomen bij het opstellen van de nieuwe kunst en cultuurnota die gericht is op de toekomst. De eerste aanmeldingen van insprekers zijn inmiddels binnengekomen.

Op 22 november gaan de deuren van het gemeentehuis om 19.00 uur open. De organisatie, vanuit alle fracties één raadslid, hoopt op een grote opkomst en veel input. Op deze manier worden namelijk de raadsfracties geïnformeerd over plannen en ideeën die leven in de Huizer samenleving met betrekking tot kunst en cultuur. Alle inwoners, bedrijven en betrokkenen zijn dus van harte welkom tijdens deze avond in de raadzaal van het gemeentehuis. Veel organisaties ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor het raadspodium, maar de oproep is om deze uitnodiging zoveel mogelijk te delen, zodat iedereen die ideeën heeft over kunst en cultuur in Huizen wordt bereikt.
Aanmelden als inspreker

Personen/organisaties met goede ideeën die dit graag willen presenteren tijdens het raadspodium, kunnen zich al aanmelden als inspreker bij Karin de Rooij: k.derooij@huizen.nl / 035-5281350.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren