ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sounds of Silence: Simon en Garfunkel Acoustic in Singer Laren | NH Gooi
  • Donderdag 18 oktober 2018
  • Regio Laren
Jop Wijlacker en Dennis Kolen - Fotograaf Aad Nieuwland
Jop Wijlacker en Dennis Kolen - Fotograaf Aad Nieuwland

De twee voorgaande tours van ‘Simon en Garfunkel Acoustic’ liepen zo goed, dat menig zaal binnen no-time uitverkocht was. Daarom keren Jop Wijlacker en Dennis Kolen vanaf september terug naar de Nederlandse theaters met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’. In deze voorstelling halen zij hun jeugdherinneringen op met de mooiste ‘Simon & Garfunkel’ songs. Op donderdag 18 oktober zijn ze te zien in Singer Laren.

Tijdens de voorstelling komen ingetogen liedjes als 'Sound of Silence', 'Scarborough Fair' en 'Homeward Bound' aan bod. Maar ook de meezingers 'Mrs Robinson', 'The Boxer' en 'Cecilia' brengen zij tijdens deze muzikale avond ten gehore. Sfeervolle beelden afgewisseld met spraakmakende anekdotes geven de liedjes een extra dimensie. Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat zelfs in de grootste zalen een intieme sfeer. Jop en Dennis brengen het publiek met dit akoestisch eerbetoon aan het beroemde duo uit de jaren zestig, dichter bij ‘Simon & Garfunkel’ dan ze ooit durfden te dromen.

De voorstelling ‘Sounds of Silence: Simon en Garfunkel Acoustic’ is donderdag 18 oktober in Singer Laren te zien. Kaarten zijn te bestellen via www.singerlaren.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren