ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gooisch 25-plus feest pakt uit | NH Gooi
  • Zaterdag 03 november 2018
  • Regio Huizen

Zaterdag 3 november 2018 is De Kalkovens van Fletcher het toneel voor Wine, Dine & Dance. Het stijlvolle feest voor 25-plussers heeft naast de vaste deejays niemand minder dan DJ Roog weten te strikken.

Voor 25-plussers is eigenlijk bar weinig te beleven. Er zijn feesten waar muziek gedraaid wordt uit vervlogen tijden maar een stijlvolle eigentijdse clubnight is er nauwelijks. Zo is destijds het idee ontstaan voor Wine, Dine & Dance. Begonnen als een feest voor vrienden van vrienden. Uitgegroeid tot een event met fans en vaste aanhang.

“We kwamen met een groepje vrienden bij elkaar en wilde een gezellig feest dat vroeg zou beginnen. Eerst lekker eten met elkaar en vervolgens dansen. En omdat we allemaal druk zijn met werk en ons gezinsleven wilde we niet tot diep in de nacht doorgaan zodat we ook
nog iets aan onze zondag hebben en maandag weer fris op het werk verschijnen”, aldus Yvo van Koppenhagen namens de organisatie.

“Het feest is begonnen in een landhuis in de Veluwse bossen. Toen de organisatie de wens uitsprak om naar het midden van het land te gaan hebben wij ze onze monumentale Kalkovens gepresenteerd. Dit viel goed in de smaak en nu kijken we inmiddels uit naar de 9e
editie van dit geweldige feest.”, verteld Tim Wismeijer van Fletcher De Kalkovens.

De feestgangers, die zich zonder uitzondering houden aan de dresscode; party chique worden om 19.00 uur ontvangen met een cocktail bij de glimmende bolides van partner Stern Auto. Vervolgens gaan de chefs rond met de eerste gerechten tijdens het walking-dinner. Terwijl de vaste DJ Leo Vanderweijden, bekend van club Pacha zijn set begint opent de jonge topfotograaf Robert Modderkolk zijn eenmalige exclusieve expositie. Naar mate de avond vordert zal niemand minder dan Nederlands bekendste house dj Roog het stokje overnemen. Roog staat al jaren aan de top en weet als geen ander een feest naar hogere sferen te tillen. Als afsluiter, zoals men gewend is bij Wine, Dine & Dance zal Yves Eaux nog een extra tandje bij zetten. Yves Eaux draaide dit seizoen volop op Ibiza waaronder in het vermaarde Cafe Del Mar.

Kaarten voor het feest zijn te bestellen via www.WineDineAndDance.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Spreekuur

Vandaag om 09:30.

Terugluisteren