ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De Vijfde Miniatuur Biënnale te gast bij Galerie Kijkoor | NH Gooi
  • Zaterdag 03 november 2018
  • Regio Eemnes
Lord of the Rings (Helga Schouten)
Lord of the Rings (Helga Schouten)

De Vijfde Miniatuur Biënnale is een expositie, waaraan vierenvijftig kunstenaars deelnemen. De expositie is vanaf zaterdag 3 november tot en met vrijdag 21 december 2018 te zien in Galerie Kijkoor, gevestigd op het adres Eikenlaan 4 in Eemnes.

De Werkgroep Miniatuur Biënnale is er met deze vijfde expositie opnieuw in geslaagd een zeer diverse groep kunstenaars bij elkaar te brengen.
De kunstenaars hebben miniatuur kunstobjecten gemaakt van zeer verschillende materialen, zoals olieverf op doek, aquarel, vilt, klei, textiel, papier, brons, 3D-print-kunststof en keramiek. Alle kunstenaars hebben speciaal voor deze tentoonstelling nieuwe miniatuurobjecten gemaakt, met het thema ‘KleurKijk’.

Na de eerdere exposities, in het Huizer Museum, ’t Spant in Bussum, Het Brinkhuis in Laren en bij Kunststichting HaZart in Soest is de Miniatuur Biënnale bij het eerste lustrum te gast bij Galerie Kijkoor in Eemnes. Kijkoor maakt deel uit van Sherpa, zorginstelling voor mensen met een beperking. Drie cliënten van Sherpa hebben een eigen plek als deelnemer in de expositie.

Elke vrijdagmiddag organiseert de werkgroep ‘Ontmoet de Makers’. Deelnemende kunstenaars zijn aanwezig om een toelichting te geven op hun werk, op de speciale eisen om een miniatuur kunstobject te maken.

De openingstijden van de Galerie Kijkoor zijn maandag tot en met vrijdag van tien tot vier uur.

Meer informatie over de tentoonstelling en de deelnemende kunstenaars is te zien op de facebookpagina Miniatuur Biënnale.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren