Fragment gemist

Hele uitzendingen kunt u binnen twee weken terugluisteren door het betreffende programma op te zoeken via de programmagids.

NH Gooi Zaterdag - 13e Atelierroute Laren

Ook dit jaar is er een Atelierroute Laren, de 13e alweer, in het weekend van 26 en 27 mei. Woensdag 16 mei werd in het Papageno huis het nieuwe Art Magazine gepresenteerd en deze dagen is het overal in Laren verspreid. In de studio Leo Janssen, penningmeester (sponsors, publiciteit, Art Magazine) en Hetty Eijbers, algemeen bestuurslid (sponsors, Art Magazine, media).

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Column Han ter Heegde

De microfoon is deze week voor Han ter Heegde, burgemeester van Gooise Meren. Hij praat voornamelijk over het burgemeesterschap in het Gooi. Daar wonen toch allemaal rijke mensen, een beetje bekakt... Of is het een melting pot waar je met je poten in de klei staat, waar een enorme participatie-graad is en veel evenementen georganiseerd worden?

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Deo et Arti speelt Hotel Ha Fijn

De enthousiaste jeugdgroep van Deo et Arti speelt ‘Hotel Ha Fijn’, een komisch stuk van Cees Heijdel en Arnold Fickweiler, waarin rare en gekke gebeurtenissen leiden tot hilarische taferelen. Hotel Ha Fijn is een Michelin-ster kwijtgeraakt en heeft er nu nog maar één over. De baas probeert uit alle macht die ster terug te krijgen. Dat zal wel moeten ook want anders gaat het internationale burgemeester congres naar een ander hotel. Op een dag komt er een ‘vreemde’ gast. De voorstellingen zijn op: 25 mei, aanvang 19.30 uur en 26 mei, aanvang 14.00 en 19.30 uur in theater de Hasselbak, Hasselaarlaan 1d te Eemnes. Kaarten via hasselbak.nl Entree: € 6,00 Meer informatie: deoetarti.nl

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Nieuw initiatief Stichting Kunst en Cultuur

Een nieuw initiatief van de Stichting Kunst en Cultuur Huizen is het organiseren in eigen beheer van concerten en voorstellingen in theater De Boerderij. Door de ingrijpende beperkingen van het aantal activiteiten in De Boerderij is er ruimte vrijgekomen voor culturele podiumkunsten. De Kunststichting is in overleg met De Boerderij in dat gat gesprongen. Frans Bianchi is aangeschoven om hier alles over te vertellen.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Teun Koetsier over kruispunt Laren

Teun Koetsier van de historische kring Laren schuift regelmatig aan om te vertellen over de geschiedenis van het dorp.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - 40 TOP Jaren van Erik de Zwart

Voor 40 Topjaren interviewde journalist Robert Haagsma Erik de Zwart over de roerige tijden van de Nederlandse radio. Erik werkte lang voor Veronica, maar ook voor Radio 538 en Radio 3. Hij kent de ins and outs van het Nederlandse radiowezen als geen ander. (Daarnaast is een selectie columns opgenomen die De Zwart schreef voor Veronica Magazine, over de belangrijkste bands en grootste hits uit de Top 40 van de afgelopen vijftig jaar. Van Michael Jackson tot One Direction, van Golden Earring tot Coldplay, van The Dolly Dots tot Armin van Buuren.)

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Coalitieakkoord Huizen

Afgelopen dinsdag werd het coalitieakkoord ondertekend dat VVD, CDA, PvdA en D66 onder leiding van formateur Erwin Ormell hebben bereikt. De behandeling van het akkoord zal op 4 juni in de raad plaatsvinden als ook de beoogd wethouders zullen zijn beëdigd. Wat de belangrijkste struikelblokken waren en wie de beoogd wethouders zijn vertelt Erwin Ormell in een gesprek met Mary Voigt.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Expert van de week - Levenstestament

Johan Mulder van Groenendaal Juridisch Advies uit Hilversum organiseert regelmatig lezingen over het testament, het levenstestament en de fiscus. U kunt zich via info@groenendaal.nu opgeven voor een gratis lezing over het levenstestament.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Pinkstertoernooi bij honkbalclub HCAW

Op beide Pinksterdagen vindt bij HCAW (Honk- en Softbalclub Allen Weerbaar) in Bussum voor de 29-e keer het Internationale Pinkstertoernooi plaats. Met 36 teams uit binnen- en buitenland is dit het grootste honk- en softbal jeugdtoernooi van Nederland. Het toernooi, met spelers in 9 tot 21 jaar, start zondag om 09.00 uur en duurt tot maandag 17.30 uur. Daarnaast zijn er diverse activiteiten, zoals een loterij, een barbecue, diverse kraampjes, een demonstratiewedstrijd en een echte competitiewedstrijd. De toegang is gratis en u vindt HCAW in de Rob Hoffman Vallei aan de Zanderijweg 4-6 in Bussum. Voor meer informatie hcaw.nl

Luister fragment

6FM in Business - De Oranjevereniging Blaricum mag 80 kaarsjes uitblazen en viert dat groots

In het weekend van 25 tot en met 27 mei, volgend weekend dus, is het de Oranjevereniging Blaricum die 80 kaarsjes op de verjaardagstaart uitblazen mag. In de studio is Suzanne Hardjono aangeschoven, omdat er voor dit fantastisch georganiseerde evenement nog een paar kaarten verkrijgbaar zijn. Ennnnnnnn, omdat we gehoord hebben dat er ondanks de lage prijs per jaar, toch nog enkele Blaricummer boefjes niet lid zijn van de Oranjevereniging. Suzanne en Lida vertelden dat er op 25-26-27 mei groot feest is van de Oranje Vereniging Blaricum, zij bestaan 80 jaar. En dat wordt groots gevierd met zeer veel activiteiten...luister zelf maar.... en er zijn nog kaarten te koop!

Luister fragment

NH Gooi - Madeline Bell

Madeline Bell treedt vrijdag op in Amsterdam met een Tribute to Ray Charles. Wij spreken exclusief met haar en geven kaarten weg!

Luister fragment

6FM in Business - Charlene van den Eng en Ineke Onkenhout nemen deel aan de 13e editie vd Atelierroute Laren

Volgend weekend, we hebben het dan over 26 en 27 mei is het weer tijd voor de jaarlijkse atelierroute in Laren. Het betreft alweer de 13e editie en ditmaal zijn het 42 artiesten die hun kunsten vertonen. Eergisteren werd het inmiddels traditionele bijbehorende magazine feestelijk gelanceerd in het Papagenohuis en in de studio hebben we zowel Charlene van den Eng en Ineke Onkenhout uitgenodigd.

Luister fragment