Fragment gemist

Hele uitzendingen kunt u binnen twee weken terugluisteren door het betreffende programma op te zoeken via de programmagids.

NH Gooi in Business - Wierda vermogensbeheer organiseert 29 mei Symposium in Singer Laren

De van origine Drentse vermogensbeheerder Wierda heeft sedert een jaar of 7 ook een vestiging in 't Gooi en wel in 't Regus van Laren. Om dit feit bij potentiële klanten nader onder de aandacht te brengen organiseert Hans Sibeijn samen met Gesina Lodewijks aankomende dinsdag, we hebben het dan over 29 mei, een symposium in de Orangarie van het Singer. Alwaar u wordt bijgepraat over de toestand in de wereld in het algemeen en vermogensbeheer methode Wierda in het bijzonder.

Luister fragment

NH Gooi in Business - Quintus de Paarse Goochelaar Straatgoochel Kampioen 2018

De hilarische Quintus van Amstel aka de Paarse goochelaar hadden we al eens te gast en wat blijkt … hij heeft de afgelopen week een complete prijzenkast aan awards binnen weten te slepen. We zeggen nix maar we denken uiteraard wel #causaalverband? Dat wij dol zijn op Quintus mogen duidelijk zijn, dus bekijk hem even op onze FB pagina. Daar neemt hij wederom 1 van onze gasten in de maling. https://www.facebook.com/6fminbusiness/

Luister fragment

NH Gooi in Business - Kasper Rietkerk van Das Sound Kollektiv lanceert nieuwe EP

Afgelopen 22 maart lanceerde Kasper Rietkerk samen met zijn fusion project onder de naam Das Sound Kollektiv zijn nieuwe EP. En voor uw info, dat het creatieve proces echt meer dan een paar minuutjes extra in beslag heeft genomen, gaat hij dadelijk uitleggen. De 4 mannen kennen elkaar vanuit het Zwolse Conservatorium en dat wetende moeten we de mannen uiteraard even vragen naar een update omtrent het lokale uitgaansleven.

Luister fragment

NH Gooi in Business - Co de Kloet nodigt een ieder uit voor het New Breed Festival 2018

Co de Kloet ziet u wellicht maandelijks vanuit het legendarische Nick Vollebregt op onze FB pagina voorbijvliegen. Want daar is hij elke 1e zondag vd maand te vinden met een fantastisch gratis 2 uur durend live jazz concert. Dat hij echt iets meer voor de kost doet moge duidelijk zijn, waarbij we vandaag zijn bemoeienis met het Amsterdams conservatorium willen belichten … want … laten deze studenten anno 2018 ook iets moeten leren over de business rond het artiestenvak en dat is precies het onderdeel waar Co de coördinator van is. Een onderdeel vooruitlopen op het examen van de Masters Studenten is het zgn New Breed Festival en u bent allen bij deze uitgenodigd. Lees ...... Beste jazzliefhebbers, Met veel plezier nodigen we jullie uit te komen genieten van het New Breed Festival 2018. Zondagmiddag 27 mei en 3 juni presenteren master studenten van de Jazzafdeling van het Conservatorium van Amsterdam zich met korte optredens, videopresentaties en interviews. Twee unieke en veelzijdige festivalmiddagen in het kader van Music Business & Career. De aanvang op beide middagen is 15.00 uur Locatie: de Blue Note Amsterdam zaal in het CvA Toegang: gratis

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - 13e Atelierroute Laren

Ook dit jaar is er een Atelierroute Laren, de 13e alweer, in het weekend van 26 en 27 mei. Woensdag 16 mei werd in het Papageno huis het nieuwe Art Magazine gepresenteerd en deze dagen is het overal in Laren verspreid. In de studio Leo Janssen, penningmeester (sponsors, publiciteit, Art Magazine) en Hetty Eijbers, algemeen bestuurslid (sponsors, Art Magazine, media).

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Column Han ter Heegde

De microfoon is deze week voor Han ter Heegde, burgemeester van Gooise Meren. Hij praat voornamelijk over het burgemeesterschap in het Gooi. Daar wonen toch allemaal rijke mensen, een beetje bekakt... Of is het een melting pot waar je met je poten in de klei staat, waar een enorme participatie-graad is en veel evenementen georganiseerd worden?

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Deo et Arti speelt Hotel Ha Fijn

De enthousiaste jeugdgroep van Deo et Arti speelt ‘Hotel Ha Fijn’, een komisch stuk van Cees Heijdel en Arnold Fickweiler, waarin rare en gekke gebeurtenissen leiden tot hilarische taferelen. Hotel Ha Fijn is een Michelin-ster kwijtgeraakt en heeft er nu nog maar één over. De baas probeert uit alle macht die ster terug te krijgen. Dat zal wel moeten ook want anders gaat het internationale burgemeester congres naar een ander hotel. Op een dag komt er een ‘vreemde’ gast. De voorstellingen zijn op: 25 mei, aanvang 19.30 uur en 26 mei, aanvang 14.00 en 19.30 uur in theater de Hasselbak, Hasselaarlaan 1d te Eemnes. Kaarten via hasselbak.nl Entree: € 6,00 Meer informatie: deoetarti.nl

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Nieuw initiatief Stichting Kunst en Cultuur

Een nieuw initiatief van de Stichting Kunst en Cultuur Huizen is het organiseren in eigen beheer van concerten en voorstellingen in theater De Boerderij. Door de ingrijpende beperkingen van het aantal activiteiten in De Boerderij is er ruimte vrijgekomen voor culturele podiumkunsten. De Kunststichting is in overleg met De Boerderij in dat gat gesprongen. Frans Bianchi is aangeschoven om hier alles over te vertellen.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Teun Koetsier over kruispunt Laren

Teun Koetsier van de historische kring Laren schuift regelmatig aan om te vertellen over de geschiedenis van het dorp.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - 40 TOP Jaren van Erik de Zwart

Voor 40 Topjaren interviewde journalist Robert Haagsma Erik de Zwart over de roerige tijden van de Nederlandse radio. Erik werkte lang voor Veronica, maar ook voor Radio 538 en Radio 3. Hij kent de ins and outs van het Nederlandse radiowezen als geen ander. (Daarnaast is een selectie columns opgenomen die De Zwart schreef voor Veronica Magazine, over de belangrijkste bands en grootste hits uit de Top 40 van de afgelopen vijftig jaar. Van Michael Jackson tot One Direction, van Golden Earring tot Coldplay, van The Dolly Dots tot Armin van Buuren.)

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Coalitieakkoord Huizen

Afgelopen dinsdag werd het coalitieakkoord ondertekend dat VVD, CDA, PvdA en D66 onder leiding van formateur Erwin Ormell hebben bereikt. De behandeling van het akkoord zal op 4 juni in de raad plaatsvinden als ook de beoogd wethouders zullen zijn beëdigd. Wat de belangrijkste struikelblokken waren en wie de beoogd wethouders zijn vertelt Erwin Ormell in een gesprek met Mary Voigt.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Expert van de week - Levenstestament

Johan Mulder van Groenendaal Juridisch Advies uit Hilversum organiseert regelmatig lezingen over het testament, het levenstestament en de fiscus. U kunt zich via info@groenendaal.nu opgeven voor een gratis lezing over het levenstestament.

Luister fragment