Fragment gemist

Hele uitzendingen kunt u binnen twee weken terugluisteren door het betreffende programma op te zoeken via de programmagids.

Vroeger of Later - Janneke Jager speelt Femme Facade

Op vrijdag 28 september staat Janneke Jager met haar programma Femme Facade in DeMess in Naarden. Over het ophouden van de schijn en haar Groningse roots.

Luister fragment

Achter 't Net - Vereniging van de week

Deze week kwam Achter 't Net vanuit het clubhuis van Tafel Tennis Vereniging Laren. Maria Pieper van de vereninging vertelt Eric de ins en outs.

Luister fragment

Achter 't Net - SDO G-team

Danny Hommersom en Dick de graaf vertellen over SDO G-team en doen een oproep voor begeleiders.

Luister fragment

Achter 't Net - Gooise Hardrijders Vereniging

De Gooise Hardrijders Vereniging bestaat 50 jaar. Wim Dral vertelt over de vereniging en het uitgeven van een boek over deze jaren.

Luister fragment

Achter 't Net - Judoka Rebel Huizen

Nadiah Krachten, Judoka rebel uit Huizen, gaat meedoen aan het NK voor senioren. Eric vraagt haar hoe een 17 jarige al bij de senioren gaat judo-en.

Luister fragment

Achter 't Net - Expeditie Mount Everest

Wilco Dekker gaat in april 2019 de Mount Everest beklimmen. Hij vertelt Eric over de weg naar de voet van de berg. Want er komt wel wat kijken bij de expeditie.

Luister fragment

Achter 't Net - Klasse A voetbal

Eric kijkt samen met Arnold Klein, trainer van SV Huizen, en Stijn van 't Hoofd, trainer van Victoria, naar het nieuwe klasse A voetbalseizoen.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Atelierroute Blaricum

In het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 september openen kunstenaars van Blaricum weer gastvrij hun deuren van atelier, werkplaats of expositieruimte. De Atelierroute Blaricum biedt bezoekers de mogelijkheid om op een informele en gemakkelijke manier met deze kunstenaars in contact te komen. Gerda Jellema weet alles over de Atelierroute.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Dag van het Werkpaard afgelast

Luister hier waarom de Dag van het Werkpaard werd afgelast.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Brief Burgemeester Blaricum Kermisweek

Afgelopen week waren er kritische teksten te lezen in de krant over de reactie van de Blaricumse burgemeester Joan de Zwart-Bloch. NH Gooi vroeg haar om een reactie. Hoewel ze niet live in uitzending kon zijn, stuurde ze een brief met haar visie op de zaak namens de gemeente. Het komt er op neer dat nu ze de boodschap kan nuanceren, de gemeente de positieve elementen van de Kermis graag in stand houdt en wil gaan praten met bewoners en horeca direct in de buurt van het Kermis terrein. Frans Ruijter die zich eerder kritisch uitliet in de krant is hier erg blij mee.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Frans Ruijter over de grenswijzigingen met Huizen

Periodiek item van Frans Ruijter over de geschiedenis van Blaricum.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Column van Violet Valkenburg

Waarom vrouwen meer huilen dan mannen. En over de huilprofessor. Verteld door Violet Falkenburg. U kent haar als radio- en tv-presentatrice van diverse programmaÂ’s.

Luister fragment