Fragment gemist

6FM in Business

← Toon alles Programmainfo

NH GOOI in Business - Vrouwen Bouwen tbv SOS Kinderdorpen

Brigitte en Katinka organiseren een Sunday lunch bij restaurant de Doelen aan de sluis van Muiden op 24 juli

Luister fragment

NH Gooi in Business - Ingrid en Aimee organiseren een Zomerspektakel in t Groen

Ingrid en Aimee organiseren een Zomerspektakel in t Groen

Luister fragment

NH Gooi in Business - Meiden voetbalmoeder Judith Williams bundelde haar ervaringen in het boek Voetbalgenen

Judith Williams startte 2 jaar terug een online blog over haar leven als moeder van 3 voetballende dochters, die over net iets teveel talent beschikten. Nu heeft ze nog net geen blauwe kentekenplaten op haar auto hoeven schroeven, maar dat ze naast dit bestaan geen aanvullende hobby meer nodig heeft moge inmiddels duidelijk zijn. 50 van haar op Soccertalk.nl geposte blogs heeft ze in een traditioneel, fysiek, tastbaar boek gebundeld en in eigen beheer uitgegeven.

Luister fragment

NH Gooi in Business - Marc van Eck en Arnold Noorduijn zijn de eigenaren van Grand Cru Koffieplantage MedellinSecret

Marc van Eck is eigenlijk expert op het gebied van Branding in het algemeen en food in het bijzonder. Leuk hoor ik u denken, maar het kan beter hij heeft namelijk prachtige huizen in de Algarve van Portugal in de verhuur. Oke ok ok ook leuk maar het kan echt nog veeeeeeel gaver. Want hij is ook nog eens mede eigenaar van een grand cru koffie plantage in het Andes gebergte nabij Medellin, Columbia, kijk, now we are talkin! Hoe toevallig, blijkt mede eigenaar Arnold Noorduijn net deze week in Nederland te zijn.

Luister fragment

6FM in Business - Entre Femmes Gooi organiseert 25 april workshop hoe Linkedin te optimaliseren

Monique van Wijk is de voorzitter van Entre Femmes Gooi …. Een netwerk ter bevordering van het vrouwelijke ondernemerschap dat dit jaar al weer 20 jaar bestaat … 6 a 8 x per jaar organiseren ze fysieke bijeenkomsten … waarbij woensdag 25 april de voordelen vh gebruik van Linkedin centraal staat …. Paula Harte zal deze workshop geven … die overigens ook voor niet leden vrij toegankelijk is.

Luister fragment

6FM in Business - Gradalicious zangeres Grada Jansen zowel solo als met the Lounge Factory

Grada Jansen …. Kunt u beter googlen onder Gradalicious … een paraplu waaronder haar muzikale merken …. zoals Beyond Lounge en de Lounge Factory hangen …. Want naast de Lounge Factory is Grada ook solo een graag geziene gast tijdens een opening of festiviteit … rondje name dropping doen ? … the rotary … schaap en citroen … maar ook rolls royce …. Nah dat willen wij ook wel vandaar dat we haar uitgenodigd hebben.

Luister fragment

6FM in Business - Grada and the Lounge Factory gitarist Guido van der Sluis Pop meets Jazz

Guido van der Sluis … heeft ooit het Conservatorium Hilversum gedaan … maar realiseerde zich … reeds snel dat het leven als een full time musicus … best een moeizaam bestaan zou gaan worden … en wat deed je in die tijd … dan ging je de ICT in …. En maakte je van muziek weer een hobby … 2.5 jaar terug werd het toch weer tijd voor een uniek concept met een te gekke band …. Hetgeen resulteerde in Grada & the Lounge factory

Luister fragment

6FM in Business - Convooi het Gooi bevrijd komt 6 mei toch naar Blaricum

Het was even onzeker, maar een burgerinitiatief heeft ervoor gezorgd, dat het jaarlijks convooi met voertuigen en veteranen toch naar Blaricum komt. Camiel Hofstee is 1 vd organisatoren en hij heeft Marita van het Vitus meegenomen omdat zij het hapje en het drankje mogelijk maakt. Details .... zondag 6 mei, vanaf 16:30 uur op het Oranjeweitje, zo een 75 voertuigen, 5 veteranen allen inmiddels ver in de 90. Kortom, zoals onze Henk het wel eens zegt ... Ik ben van na de oorlog en dat wil graag zo houden.

Luister fragment

6FM in Business - Remmer Meijer organiseert 12 mei het Wijnhall event

Remmer Meijer is een graag geziene gast hier bij 6FM In Business op de vrijdag middag. Niet alleen omdat hij altijd de lekkerste wijnen meeneemt. Maar vooral ook omdat hij er rete enthousiast over vertellen kan. En dat over een land waar Kent Hanson niet voor niets minstens 10 x per jaar vertoeft. 12 mei a.s. organiseert hij in de Hal van Woerden een zgn Wijnevent, google even op Wijnhall. Dit jaar is het iets breder opgezet omdat het niet enkel en alleen Porutugese wijnen omvat.

Luister fragment

6FM in Business - Jazzlegende Scott Hamilton maandag 23 april in de Vernisage met Iris en Friends

Jazzlegende Scott Hamilton maandag 23 april in de Busummse Vernisage met Iris en Friends. En dat is geen alledaags gebeuren. Deze wereldberoemde Jazzsaxofonist te kunnen zien in 't Gooi.

Luister fragment

6FM in Business - Aleid aka Daatje schreef 18 gedichten bij de dood van haar moeder

Aleid Bos is tekstschrijver met als specialisatie de juridische taal. Want om reden van haar rechten-achtergrond is zij bij machte deze teksten toegankelijk te maken. En je zou het af en toe niet denken, maar de BD is 1 van haar opdrachtgevers. Ter info, daar gaan we het verder niet over hebben. Wat dan wel horen we u denken. Hou u vast. Vorig jaar overleed haar moeder en daar schreef ze onder haar zgn nom-de-plume … Daantje …18 gedichten bij. U begrijpt deze zijn recent gebundeld vandaar dat we Aleid uitgenodigd hebben.

Luister fragment

6FM in Business - La Commence eigenaresse Malouke van den Ende over persoonlijke geboorte cadeaus

Malouke van den Ende startte 26 Jaar gelden haar eigen bedrijf onder de naam La Commence. Zo een 5 jaar terug maakte ze de ommezwaai naar meer en meer een webshop omgeving met lieve persoonlijke geboorte cadeaus voor de ouders. Inmiddels is het haar gelukt om een stevige B2B client base aan haar te binden, met daarin aansprekende namen waar ze met recht trots op kan zijn. Een paar weken terug ging haar nieuwe website online, kortom reden genoeg haar in 't zonnetje te zetten.

Luister fragment