ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Astrid Cattel en Kent Hanson presenteren Goois Jazz Festival | NH Gooi
  • Regio Bussum
  • Donderdag 18 februari 2016 om 13:19
Fotobijschrift: vlnr: Astrid Cattel, Ruth Jacott en Kent Hanson. Foto: Ron Exalto
Fotobijschrift: vlnr: Astrid Cattel, Ruth Jacott en Kent Hanson. Foto: Ron Exalto

De 33e editie van het Goois Jazzfestival zal wederom worden gepresenteerd door Astrid Cattel en Kent Hanson. Afgelopen woensdag had het duo een ontmoeting met de dame die de slotact verzorgt: Ruth Jacott. Astrid Cattel heeft onlangs haar eigen regionale theaterschool verkocht om haar pad vrij te maken voor presentatie, formats, zang en muziek. Astrid heeft als vaste stand in van Irene Moors bij het TV programma De Tv Kantine 7 seizoenen meegedraaid. Kent Hanson is behalve 6FM jazz host ook organisator van jazzconcerten in de regio en webmaster van de website www.jazzinhetgooi.nl Traditiegetrouw komt het Goois Jazzfestival met een gevarieerd aanbod. Behalve Ruth Jacott zullen ook Peter Beets, Gare du Nord, Francesca Tandoi, het Nationaal Jeugd Jazz orkest en Boy-Edgarprijswinnares Tineke Postma optreden. 2Food stelt een prijs beschikbaar voor het beste jonge jazz-talent, waarvoor onder meer Kika Sprangers en Gijs Idema in de race zijn. Het festival wordt gehouden op 19 maart in het Spant! in Bussum, voor meer informatie zie www.gooisjazzfestival.nl of de facebookpagina van Astrid Cattel Producties.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren