ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Leerlingen Erfgooiers College Nederlands kampioen | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Dinsdag 13 juni 2017 om 14:30
De kampioenen
De kampioenen

Thom Verhoef en Lieke Hogenbirk van het Erfgooiers College uit Huizen zijn vrijdag 9 juni Nederlands kampioen geworden van het recreantentennis. Deze wedstrijden zijn een onderdeel van Olympic Moves. Deze competitie voor scholen uit het voortgezet onderwijs heeft als doel om scholieren meer te laten sporten. Er doen inmiddels ruim 300 middelbare scholen mee. Dat is bijna de helft van alle scholen in Nederland.

De finales van Olympic Moves werden gehouden in het Olympisch stadion in Amsterdam. Voor de tennisfinales werd uitgeweken naar de banen van tennisclub A.L.T.C. Thom en Lieke speelden wedstrijdjes van achttien minuten. In totaal moesten ze zeven wedstrijden spelen, waarvan er vijf werden gewonnen en twee gelijk gespeeld. Aan het eind van deze competitie eindigden twee teams met hetzelfde aantal punten, maar door het onderlinge resultaat mochten de leerlingen uit Huizen zich kampioen noemen.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren