ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 10.000 handtekeningen voor Tergooi moet open blijven | NH Gooi
  • Regio Blaricum
  • Woensdag 13 september 2017 om 18:05
Veel mensen vinden dat Tergooi Blaricum open moet blijven (Foto: BELNieuws)
Veel mensen vinden dat Tergooi Blaricum open moet blijven (Foto: BELNieuws)

De Tweede Kamer krijgt op 26 september 10.000 handtekeningen overhandigd van de actiegroep 'Tergooi Blaricum moet open blijven'. Peter-Jan Schatens kreeg woensdag 13 september het goede nieuws dat hij dan de opgehaalde handtekeningen mag overhandigen aan de Tweede Kamer Commissie Zorg, zo meldt Het BELNieuws

Tergooi gaat het ziekenhuis in Blaricum op termijn verkopen. In Hilversum wordt een nieuw ziekenhuis gebouwd dat vanaf 2021 de acute zorg overneemt. In Weesp komt een regiozorgcentrum. Bestuursleden Ruurd Jan Roorda en Hans den Hollander meldden dat voor het eerst in februari dit jaar in de eigen Tergooi krant.

Daarna kwamen er diverse acties tot stand. Zo werd er begin maart bij het ziekenhuis geprotesteerd om bezoekers hiervan bewust te maken. Peter-Jan Schatens startte vervolgens een handtekeningenactie, die inmiddels 10.000 handtekeningen heeft opgeleverd. Mevrouw Els Snel uit De Marke in Huizen haalde ook nog eens 300 handtekeningen op.

Bron: BELNieuws.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren