ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Blaricum krijgt nieuwe feestverlichting | NH Gooi
Een impressie van de nieuwe Blaricumse Lantaarn
Een impressie van de nieuwe Blaricumse Lantaarn

Blaricum krijgt een nieuwe feestverlichting. De onthulling daarvan is op 17 november voorafgaand aan de start van de jaarlijkse wijnproeverij. De nieuwe verlichting werd mogelijk gemaakt door de samenwerking van verschillende partijen.

De kerstverlichting komt in het centrum van het oude dorp en in het winkelgebied in de Bijvanck. In het oude dorp worden 47 Leilindes, 17 grote bomen en de muziektent van warm witte energiezuinige ledverlichting voorzien. In de Bijvanck worden naast enkele bomen bij de Malbak zes ornamenten en sfeervolle guirlandes met ledverlichting opgehangen.

De komende jaren wordt de verscheidenheid aan verlichting verder ontwikkeld. Dit jaar komen voor het eerst bij de muziektent 5 prototypes te hangen van ‘de Blaricumse lantaarn’ naar een ontwerp van de architect Djelko van Es. Het is geïnspireerd op het logo van Blaricum. Voor volgend jaar is er een budget voor nog eens 35 lantaarns.

De organisatoren willen graag een kleinere consumenten versie ontwikkelen zodat heel Blaricum volgehangen kan worden met deze lantaarns.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren