ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Eerste vuurwerkklachten zijn binnen | NH Gooi
Het Holleblok is komende jaarwisseling een vuurwerkvrije zone
Het Holleblok is komende jaarwisseling een vuurwerkvrije zone

Het vuurwerkmeldpunt Huizen heeft voor 2017 de eerste klachten binnen. Die komen uit de omgeving van de Huizermaat. Het merendeel gaat over harde knallen en het vroegtijdig afsteken van vuurwerk. In vergelijking met 2016 is er wel sprake van een daling.

Huizen heeft ook dit jaar de aanpak van vuurwerkoverlast verscherpt. CDA-raadslid Ruben Woudsma is daar tevreden over. Hij is de initiatiefnemer van het vuurwerkmeldpunt Huizen. Zo is dit jaar ook winkelcentrum de Holleblok een vuurwerkvrijzone. Bij de vorige jaarwisseling was dat alleen winkelcentrum de Oostermeent.

“Ook is het goed te zien dat brandweer en burgemeester vroegtijdig zijn gestart met voorlichting over vuurwerk. Deze punten hebben ik meermaals meegenomen in het advies”, aldus Woudsma.

Tot vrijdag 5 januari 2018 blijft het vuurwerkmeldpunt Huizen open. Iedereen blijft welkom om de komende weken meldingen te maken via: https://rubenwoudsma.nl/vuurwerkmeldpunt-huizen/

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren