ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Voorlopig geen verbreding A1 | NH Gooi
  • Thema Verkeer
  • Vrijdag 15 december 2017 om 19:48

Het knelpunt op snelweg A1 tussen knooppunt Muiderberg en Eemnes zal voorlopig niet worden aangepakt. Om de bereikbaarheid van het Gooi te verbeteren, wordt eerste gekeken of het openbaar vervoer aangepakt kan worden. Dat meldt onze nieuwspartner NH Nieuws.

De dagelijkse files op de A1 bij Naarden-Bussum zullen voorlopig niet verdwijnen. De Gooise gemeenten willen dat een verbrede snelweg verdiept wordt aangelegd en daar is geen geld voor.

Om de doorstroming te verbeteren wordt wel gedacht aan verbreding van de A27 tussen Eemnes en de A6 bij Almere. Verder moet een betere treinverbinding tussen Hilversum en Amsterdam meer forensen in de trein lokken.

Dit blijkt uit de zogeheten MIRT-studie waarbij de afgelopen jaren onderzoek is gedaan naar de bereikbaarheid van het gebied ten oosten van Amsterdam. Verder adviseren de onderzoekers om meer werkgelegenheid naar de regio te halen. Dat voorkomt veel heen- en weer reizen.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren