ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent CDA vragen over Oud Valkeveen | NH Gooi

CDA Huizen heeft raadsvragen gesteld over de mogelijke sluiting van speelpark Oud Valkeveen. Er is een conflict ontstaan tussen Gooise Meren en het park. Deze gemeente wil een extra belasting heffen waardoor de entreekaartjes duurder worden. Het park is het niet eens met deze heffing omdat het de entreeprijs zo laag mogelijk wil houden.

Oud Valkeveen overweegt te gaan sluiten of zelfs te vertrekken. Het CDA betreurt zo’n stap omdat de kinderen uit Huizen al decennia lang met veel plezier naar Oud Valkeveen gaan. Het park ligt op de grens van Huizen en Naarden.

De partij wil weten wat de rol van het Huizer college is geweest in dit conflict. Volgens een bericht in De Gooi – en Eemlander zouden de wethouders financiën van de Huizen en Gooise Meren afspraken over het park hebben gemaakt. CDA Huizen wil graag de details hierover weten. Tenslotte vraagt de partij of het college nog mogelijkheden ziet voor een oplossing.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren