ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Schade jaarwisseling Huizen onder 10.000 euro | NH Gooi

Burgemeester Fons Hertog kijkt - zo meldde hij in zijn nieuwjaarsspeech - ’met een positief gevoel’ terug op de rustig verlopen jaarwisseling in Huizen. Dat schrijft de Gooi en Eemlander.

,,Er waren geen noemenswaardige incidenten. Het exacte bedrag aan schade weten we nog niet. Wel weten we dat het bedrag ruim onder de tienduizend euro ligt. Ik hoop dat deze daling zich voortzet.” Hertog sprak ook over veiligheid. ,,Een lastig thema, waar ik als burgemeester bestuurlijk verantwoordelijk voor ben. In objectieve termen neemt de veiligheid toe. Maar als we kijken naar het algemene gevoel over veiligheid, dan neemt dit af. Ik ontwikkel samen met de politie beleid om Huizen zo veilig mogelijk te maken. En dat lukt: het criminaliteitscijfer is zelfs met veertien procent afgenomen. En toch neemt ook bij sommigen van u het onveiligheidsgevoel toe. En dat snap ik. We leven nu eenmaal in een wereld waarin we continu op de hoogte zijn van alles wat er gebeurt. Met dat in mijn achterhoofd begrijp ik goed dat u zich soms onveilig kunt voelen. Laten we daarover het gesprek blijven aangaan. En ik wil u vragen om onveilige situaties te blijven melden. Want samen houden we Huizen veilig.”

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren