ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Jumbo Laren verdeelt ruim 5 mille over vijf lokale scholen | NH Gooi
Sparen voor je school
Sparen voor je school

De Sparen voor je School-actie is een gigantisch succes gebleken. Jumbo Laren aan het Plein 1945 heeft 5.200 euro verdeeld over vijf lokale basisscholen.

Klanten die de afgelopen tijd boodschappen deden bij Jumbo Van Veldhuizen konden sparen voor spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen. In totaal werden er maar liefst 14.877 schoolpunten toegewezen aan lokale basisscholen. Na afloop van de actie is het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. Naast basisschool De Ploeg ontvingen basisscholen De Binckhorst, De Gooische School, Het Noorderlicht en De Wegwijzer mooie bedragen. "Deze actie past perfect bij onze maatschappelijke doelstellingen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Voor deze generatie, maar ook zeker voor de volgende generaties. Als moeder van twee kinderen weet ik hoe belangrijk spelenderwijs leren is. Ik vind het dan ook geweldig dat klanten massaal voor lokale basisscholen hebben gespaard", aldus ondernemer Patricia van Veldhuizen.

Bron: Laarder Courant De BEL

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • ONAIRWIN | Vandaag om 19:00.
  • Erwin Bakker. Volg ons op Instagram @onairwin
  • Scherp de Zeis | Vandaag om 21:00.
  • Bruisend Nederpop, met Hylke Steggerda.
Net gemist?

All Inclusive

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren