ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Van Benthem hoopt op veel wijsheid van burger en politici | NH Gooi

Naast het uitwisselen van nieuwjaarswensen werd Willem Walraven maandagavond door burgemeester Roland van Benthem in het zonnetje gezet. De 17-jarige Eemnesser redde eind oktober vorig jaar zijn hoogbejaarde plaatsgenote - mevrouw Blok-Boogaard - uit de sloot aan de Stadswijksingel.

Zij was met haar scootmobiel te water geraakt. Voor deze heldendaad heeft hij nu een oorkonde gekregen die hij kreeg toegekend door de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen.

In de speech van de burgervader stond de arhi-olifant centraal. "Ik zie dat het de mensen bezighoudt. En terecht. Samenwerking, desnoods herindeling, met Laren en Blaricum wordt breed gedragen. Dus een mogelijke fusie van Laren en Blaricum met Huizen roept vragen op over onze toekomst. Terecht en tegelijk is er nog veel onzeker. Gaat de fusie door? Er ligt nog geen ontwerpbesluit van de provincie Noord-Holland."

Van Benthem vroeg om applaus voor de Eemnesser bestuurders. Zij verzetten tenslotte heel veel werk. "We kunnen over onze politiek veel zeggen, maar iemand moet het toch maar doen. Het is vaak ondankbaar werk, de beste stuurlui staan immers aan wal."

Bron: Laarder Courant De BEL

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren