ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Laren breidt digitale dienstverlening verder uit | NH Gooi

De gemeente Laren heeft haar digitale dienstverlening verder uitgebreid. Zo kunnen commissie- en raadsvergaderingen via de website per agendapunt worden beluisterd. Ook kunnen inwoners diverse producten van Burgerzaken digitaal aanvragen. En vanaf 23 januari is het ook mogelijk de voortgang van zaken online te volgen.

De gemeente Laren heeft een abonnement afgenomen waarmee raadsvergaderingen via de website per agendapunt beluisterd kunnen worden. Op 23 januari kan vanaf 20.00 uur voor het eerst live meegeluisterd worden met de raadscommissie Ruimte & Infrastructuur.

Inwoners van Laren kunnen binnenkort 24/7 vanaf elk gewenst apparaat nog meer diensten van Burgerzaken afnemen, waarvoor ze eerst naar het gemeentehuis moesten komen. Nu is dat al mogelijk voor het doorgeven van een verhuizing en het aanvragen van uittreksels. In de loop van 2018 kunnen ook de aangifte van geboorte en overlijden (grotendeels) digitaal worden afgehandeld.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Vandaag om 19:00.

Terugluisteren