ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mavo Huizermaat haalt €4000,- op voor Stichting Smith Magenis | NH Gooi
De overhandiging van de cheque
De overhandiging van de cheque

Ieder jaar zorgt de bovenbouw mavo van Huizermaat tijdens de GoedeDoelenActie voor een financiële ondersteuning voor een gezamenlijk gekozen Goed Doel. Dit jaar was de opbrengst voor de Stichting Smith Magenis syndroom. De Stichting heeft als doel om informatie en initiatieven te bundelen rondom het zeldzame Smith Magenis syndroom (SMs).

Vera Kok uit 4mb heeft een nichtje van 5 jaar die aan deze erfelijke ziekte lijdt. Het stellen van de diagnose bij Vera’s nichtje heeft ruim 4 jaar geduurd. Wanneer de diagnose SMs eerder gesteld was, had overbodig onderzoek en onnodige frustratie voorkomen kunnen worden.

Hoe heeft de bovenbouw mavo in één dag het grote bedrag van € 4000,- op kunnen halen? Vera: “3-mavo hield een sponsorloop door de school. Hoe meer rondjes er gelopen werden, hoe hoger de opbrengst. Het was hilarisch om de leerlingen door de hal, trap op, trap af door de school te zien rennen. De leerlingen van 4-mavo hebben een dag gewerkt en de opbrengst van die dag gedoneerd aan het Goede Doel. Ik ben echt héél blij dat we dit met elkaar voor de Stichting Smith Magenis hebben kunnen doen.”

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren