ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vereniging Vrienden van het Gooi niet blij met Blaricum aan Zee | NH Gooi

De Vereniging Vrienden van het Gooi is niet blij met de plannen voor Blaricum aan Zee. De opgespoten grond die als versteviging dient van de oprit naar de Stichtse brug zou hiervoor gebruikt gaan worden, zo staat in de plannen van december 2017.

Het plan bestaat uit een dorpshuis met vergaderfaciliteiten, een wellness centre, een yoga- en dansschool , een hotel, twee restaurants en diverse winkels met een gezamenlijk bebouwd oppervlak van 2500 m2.

De Vereniging Vrienden van het Gooi wil de nieuw ontstane natuur beschermen en wil voorkomen, dat een verdere stedelijke uitbreiding van de Blaricummermeent komt.

In een brief van voorzitter Hans Metz wordt het plan vergeleken met het bouwen van het project midden op de Tefelberghei. Hans Metz hierover: "Ik denk niet dat we lang zullen hoeven te wachten op protesten."

De Vereniging Vrienden van het Gooi (VVG) komt op voor de belangen van natuur en erfgoed in het Gooi en omstreken.

Bron: Persbericht

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren