Laren knalde er weer 10 in

Huizen heeft voor het eerst sinds lange tijd weer gewonnen. In Rijssen pakten de Huizer 3 punten tegen Excelsior ’31. Bij rust was de stand 0 – 1. Daarna bleef het lange tijd spannend. In de blessuretijd trok Huizen de overwinning definitief naar zich toe. 0 – 2!. Om weg te komen uit de degradatiezone zijn nog wel veel punten nodig, maar het begin is er.

Zuidvogels verloor kansloos met 0 – 3 van Sparta Nijkerk. In de 4e klasse E knalde Laren er weer lustig op los. Het werd 10 – 0 tegen Real Sranang. Laren heeft alle wedstrijden gewonnen en is hard op weg naar de 100 doelpunten!