ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Raad Blaricum unaniem voor ‘Blaricum aan Zee’ | NH Gooi
Een impressie van Blaricum aan Zee
Een impressie van Blaricum aan Zee

De gemeenteraad van Blaricum heeft dinsdagavond unaniem ingestemd met de verdere uitwerking van het plan ‘Blaricum aan Zee’. Het betreft het plan het opspuiten van een kleine landtong bij het Voorland Stichtse Brug. Hier zullen dan hoogwaardige, recreatieve voorzieningen worden gevestigd Te denken valt aan een restaurant, koffiebar, zaalruimte, een B&B en een zeilschool.

De raad heeft het college wel gevraagd maatregelen te nemen voor de tussenliggende periode. De omgeving wordt nu als smerig en onveilig bestempeld. De bedenker en ontwerper van ‘Blaricum aan Zee’, de heer Jan Geesink, heeft toegezegd om mee te denken hier middels een tijdelijke voorziening verbetering in aan te brengen.

Wethouder Anne Marie Kennis was bijzonder blij met de unanieme steun van de raad. Ook bewoners van de wijk Blaricummermeent waren opgelucht dat het plan nu verder uitgewerkt kan worden. Wel zullen er nog diverse vergunningen nodig zijn om het plan ook daadwerkelijk uit te voeren.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren