ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nike blijft in Hilversum | NH Gooi

Het hoofdkantoor van Nike voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika blijft in Hilversum, op het Arenapark. Het bedrijf koopt bovendien percelen aan op het bedrijventerrein.

Wethouder Economische Zaken, Wimar Jaeger: “We zijn blij met het besluit van Nike om voor langere tijd in Hilversum te blijven. Het bedrijf is een van de economische motoren van Hilversum en de regio.”

De gemeente Hilversum wil graag samen met Nike en de andere eigenaren en huurders van het park een bijdrage leveren aan de optimalisatie van het Arenapark zodat het een van de meest innovatieve en aantrekkelijke vestigingsgebieden van het land wordt. Ook de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland dragen bij aan het verbeteren van onder meer de bereikbaarheid van deze locatie.

De Gemeente Hilversum wil daarbij investeren in de openbare ruimten en de bereikbaarheid van het Arenapark. Ambitie is om het Arenapark de komende jaren te ontwikkelen naar ‘een kwalitatief hoogwaardig gebied waarin sport, ontspanning en werk elkaar versterken’.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren