ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Verenigingen (weer) vitaal | NH Gooi
  • Regio De BEL
  • Thema Sport
  • Woensdag 14 maart 2018 om 11:33
Al schaatsend openden de wethouders de bijeenkomst
Al schaatsend openden de wethouders de bijeenkomst

Met bevlogen coaching van wethouder Ton Stam (Laren) testte tweevoudig Olympisch kampioen en Blaricummer Jochem Uytdehaage de vitaliteit van wethouders Liesbeth Boersen (Blaricum) en Jan den Dunnen (Eemnes). Al ‘schaatsend’ openden de wethouders dinsdagavond de informatiebijeenkomst Verenigingen (weer) vitaal!

Hoe worden de (sport)verenigingen weer vitaal? En wat is er voor nodig om dat zo te houden? In De Hilt kregen bestuurders en leden van (sport)verenigingen in de BEL-gemeenten een inspirerende presentatie van Jochem Uytdehaage.

Maar ook andere geïnteresseerden werkzaam in de sport of op het gebied van bewegen waren aanwezig. Ze werden voorgesteld aan de beweegcoaches en kregen uitleg over Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). Aan thematafels wisselden deelnemers uitgebreid met elkaar van gedachten over hét onderwerp van de avond: verenigingen (weer) vitaal!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren