ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent GroenLinks doneert huur en inboedel campagnepand (up date) | NH Gooi
De overhandiging van de cheque (Foto: Evert Landré )
De overhandiging van de cheque (Foto: Evert Landré )

GroenLinks Huizen-Laren-Blaricum heeft zaterdag 17 maart een cheque van 750 euro overhandigd aan Esther Eggenkamp van de Stichting Vier het Leven. De cheque wordt aangeboden door de Huizer lijsttrekker Karin Rienstra en campagneleider Larisa Landré.

“De eigenaar vindt ons campagnepand een enorm sympathiek idee. Om dat te benadrukken, zou hij het mooi vinden als het huurbedrag ook een maatschappelijk doel dient. Daarom heeft GroenLinks, in overleg met de eigenaar, besloten het volledige bedrag over te maken aan Stichting Vier het Leven. Zo kunnen indirect nog meer mensen genieten van ons campagnepand!”, aldus campagneleider Larisa Landré.

Ook een deel van de meubels krijgt een mooie nieuwe bestemming. Recent is Tijd voor Meedoen verzelfstandigd, en daarmee hebben zij veel kantoormeubels moeten teruggeven aan Versa Welzijn. GroenLinks doneert haar bureaus, bureaustoelen, vergadertafels en boekenkast aan Tijd voor Meedoen in De Draaikom. Wie interesse heeft in de rest van de inboedel kan zaterdag 24 maart op de Havenstraat komen kijken. Daarna wordt het campagnepand ontmanteld en teruggebracht in originele staat.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren