ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent AH op eigen veld hard onderuit tegen Hilversum | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Thema Sport
  • Zondag 25 maart 2018 om 22:32

Het op voorhand mooie duel tussen AH'78 en FC Hilversum is voor de thuisploeg uitgelopen op een teleurstelling. De Huizer ploeg, dat vooraf drie punten meer had dan de Hilversummers in de competitie, ging met harde cijfers onderuit: 0-5.

Het duel was alleen in het eerste half uur een echte wedstrijd. Beide ploegen deden op het hobbelige veld van de thuisploeg niet voor elkaar onder. Ook na de 0-2, beide goals gescoord door Dave Huijmans, kon het nog alle kanten op.

Het eerste doelpunt van Hilversum was een 'frommeltje' door een ongelukkig moment in de Huizer verdediging. De tweede was een schitterend ingeschoten gekrulde vrije trap over het muurtje.

Het breekpunt kwam kort daarop. Een onbesuisde actie van AH aanvoerder Berwout Tonnen was goed voor een rode kaart. Het gevolg was dat Hilversum vanaf dat moment de wedstrijd dicteerde en AH achter de feiten aanliep.

Bron: Nieuwsblad v Huizen

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren