ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hart voor Blaricum onderzoekt voortzetting huidige coalitie | NH Gooi

Hart voor Blaricum heeft de afgelopen dagen prettige en open gesprekken gevoerd met de vijf overige gemeenteraadsfracties over een mogelijk te vormen coalitie voor de periode 2018-2022.

Ondanks veel programmatische overeenkomsten met alle fracties is er voor gekozen een coalitie te gaan onderzoeken en een coalitieprogramma te schrijven met De Blaricumse Partij en het CDA. Met deze partijen heeft Hart voor Blaricum afgelopen vier jaar een constructieve en succesvolle coalitie gehad, aldus de partij in een persbericht.

Alle drie partijen willen een gezamenlijke inspanning aangaan om de Blaricumse zelfstandigheid te behouden en hiervoor alle bestuurlijke mogelijkheden in te zetten. Het concept coalitieakkoord zal aangeboden worden aan alle fracties met het verzoek aan te geven of er nog punten zijn die zij missen en zouden willen toevoegen. Deze punten kunnen dan vanaf de start meegenomen worden.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren