ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Buurtbewoners starten actie voor eigenaresse ijssalon | NH Gooi

Buurtbewoners van de Kleine Drift-buurt in Hilversum komen in actie voor Gilly Emanuels. Dat meldt onze mediapartner NH Nieuws. De eigenaresse van de inmiddels gesloten ijssalon 't Perronnetje zal door het Openbaar Ministerie worden vervolgd op verdenking van mishandeling. En dat terwijl zij zelf langere tijd werd geterroriseerd door een groep hangjongeren. Buurtbewoners snappen niets van de beslissing van het OM.

"Het is natuurlijk te gek voor woorden dat iemand die slachtoffer is nu in staat van beschuldiging wordt gesteld", zegt buurtbewoner Patrick Weening tegen NH Nieuws. Tijdens één van de vele pesterijen probeerde ze de jongeren van zich af te houden met een stok. Daarbij werd één van de jongens geraakt. Die deed daarvan vervolgens aangifte. Ook de eigenaresse deed aangifte, maar slechts één van de hangjongeren zal worden vervolgd.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren