ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kunstroute Eemnes zoekt deelnemers en lokaties | NH Gooi

De Eemnesser kunstroute zoekt deelnemers en locaties. De organisatoren van ‘Een Dijk van Kunst en Cultuur” Eemnes 2018’ roepen kunstenaars, kunstenmakers en ambachtslieden op om mee te doen. Belangstellende kunnen zich melden via de website: www.dijkvankunstencultuur.nl of bij: Annie Schraag: 035- 5312186, Zaadkorrel 29, 3755 HK Eemnes.

De deelnemende kunstenaars wordt gevraagd op 26 mei, in de Hilt (inleveren tussen 10 en 11 uur), twee of drie kunstwerken te tonen aan een deskundige selectiecommissie van buiten Eemnes. Uit deze inzendingen wordt door deze commissie maximaal een vijftal kunstenaars genomineerd voor de Eemnesser Cultuurprijs 2018. Hieruit wordt tijdens de kunstroute, op 9 september, een winnaar geselecteerd.

De zesde versie van deze kunstroute is op 9 september 2018. Het werk van de kunstenaars is te zien in sfeervolle particuliere lokaties op de Wakkerendijk en de Meentweg.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren